Categories
Hypnosis Italian Memory Mind Maps NLP PhotoReading Stage Hypnosis Türkçe Turkish

İtalya ve Türkiye’deki Eğitimler, Kasım 2012

Yakın dönemde düzenleceğim çeşitli eğitimleri takip edenler ve eğitimlerimle ilgili bilgi almak isteyenler için, yakında İtalya ve Türkiye’de iki eğitim veriyor olacağım.

PhotoReading
PhotoReading
İtalya’da 9-11 Kasım tarihleri arasında Milano’daki Golf Residence Otel’inde PhotoReading eğitimi veriyor olacağım.
 
Günümüz dünyasında gazeteler, dergiler, manüeller, kitaplar, e-postalar tarafından sayısız yazılı materyal bombardımanına uğruyoruz. Bunlara ek olarak iş ve sosyal yaşamımızda var olabilmek ve rekabet edebilmek için gereken bilgileri edinmemiz gerekiyor.
 
Bu yoğun materyallerin altından nasıl kalkacağız? Daha verimli okuyarak.
 
Okuma hızımızı artırabiliriz.
 
Daha seçici okuyabiliriz.
 
Yalnızca ihtiyaçlarımıza ya da amacımıza uygun olan bilgileri okuyabiliriz.
 
Eğitimde, yukarıdakilerin tümünü öğretiyor olacağım.
 
Normal okumada, dakikada yaklaşık 180 kelimeyi %60 anlama oranıyla okuruz.
 
Hızlı okumada, dakikada 800 kelimeyi %60 anlama oranıyla okuruz.
 
PhotoReading ile dakikada 20.000 – 30.000 kelimeyi okuma amacımıza yönelik olarak %80 oranında anlarız.
 
İki buçuk günlük bu eğitimde, her biri 300 sayfalık altı kitabı tamamlayacağız, dolayısıyla yanınızda kitap getirmenizi isteyeceğim.
 
PhotoReading, daha önceki okuma deneyimlerinizden tamamen farklı olacak.
 
Daha önce bu eğitimi almış olanlar, eğitime yeniden katılıp öğrendiklerini pekiştirebilir. İkinci sefer katılacak olan katılımcılarımızı, cüzi bir katılım miktarıyla aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Bu katılımcılarımızın Learning Strategies kurumundan kendilerine verilen orjinal sertifikayı yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
 
Daha fazla bilgi için Coach4Life ile irtibata geçin ya da bana e-posta gönderin.

nlpnow logo 6Istanbul, Türkiye’de, 19-25 Mar, 14-20 Mayis, 2016 tarihlerinde, Richarch Bandler’ın Society of NLP kurumundan lisanslı, NLP Practitioner Eğitimi veriyor olacağım. Bu eğitim, mükemmelliğe ve özgüvene ulaşmak, kendinizde ve diğerlerinde değişim gerçekleştirmek için ilk adımınız olacak.

 
1990’ların başlarında NLP’yi Richard Bandler’dan öğrendikten ve uzun yıllar onun asistanlığını yaptıktan sonra Society of NLP kurumunun lisanslı bir eğitmeni olarak tüm dünyada düzenli olarak lisanslı Practitioner ve Master Practitioner eğitimleri verdim. Dünya genelinde ve özellikle de Türkiye’deki eğitimlere iş ve özel hayatlarında, eğitimlerinde, ailelerinde mükemmellik elde etmek isteyen çok sayıda kişi katıldı.
 
Katılımcılarımız doktor, öğrenci, ev hanımı, emekli ya da çeşitli mesleklerden kişiler olabildiği gibi yalnızca ilgisini çeken kişiler de olabilmekte.
 
Kendinizde ve diğerlerinde değişim yaratabilme özgüvenini kazanın, nasıl iletişim kurduğumuzu ve insan beyninin nasıl çalıştığını öğrenin.
 
Daha fazla bilgi için Istanbul’daki NLPGrup ile iletişime geçiniz ya da bana e-posta gönderebilirsiniz.
 
İtalya ve Türkiye’den sonra birçok ülkede eğitimler vermeye ve konuşmalar yapmaya devam edeceğim. Eğitim konuları arasında farklı seviyelerde Lisanslı NLP, Tony Buzan’ın Lisanslı Zihin Haritaları, Hafıza Becerileri, Hızlı Okuma, Koçluk, Hipnoz ve Sahne Hipnozu yer alıyor.
 
Birçok özel firma ve kuruluş için ihtiyaçlarına yönelik olarak şirket işi eğitimler ve seminerler düzenlemekteyiz, şirket içi eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarınız için de benimle irtibata geçebilirsiniz.