Categories
NLP Türkçe

Türkçe versiyonu. Feedback from Participants and Clients

                                                                                                                                                          English version

Katılımcılar kursu bitirdikten sonra ya da bire bir seanslardan ayrıldıktan sonra, takip eden kurslarda tanıdık yüzlerle karşılaşsam dahi genellikle onlardan tekrar haber almıyorum, demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum.
 
İnsanlardan geribildirim aldığımda ise, özellikle de onlar için önemli bir değişim yarattıysam, bunu duymak beni hem şaşırtıyor hem de büyük bir tatmin hissi veriyor. Gaziantep’teki NLP kursu katılımcılarımdan Bells Palsy (yüz felçi) olan katılımcımdan bu mesajı aldığımda da aynı şeyleri hissettim.
 
Alıntı:-

Merhaba ben Dr. Ceyda Paşa,

2000 yılından itibaren hep NLP ve uzantısı olan konularla ilgilenmiştim ama hiç birebir pratik yapma fırsatım olmamıştı. Bay Holt’un Mehpare Hanım vasıtasıyla Gaziantep’e geldiğini duyunca çok sevindim. Böyle bir duayenden NLP öğrenmek benim için inanılmaz bir hayaldi.

Eşimin de desteğiyle bu hayalim gerçekleşti. Başlangıçta eğitim için çok çelişkilerim oldu. Bu bilgileri öğrenebilecek miyim, uygulayabilecek miyim diye tereddütlerim vardı. Ama Bay Holt’un öğretirkenki farklı tarzı, kendine özgü hikayelerle bezenmiş anlatımları sayesinde bizler hızlı ve kolay öğrendik.

Önceleri o bizimle oynadı, sonra bizler onunla beraber oynamayı öğrendik. Sonuçta hayatla oynamayı öğrenmeye başladık.

Mehpare Hanım’ın sıcacık yüreği ve engin bilgisiyle yaptığı çevirileri sayesinde NLP daha kolay ve anlaşılır oldu.

İlk dakikalarda başlayan o tedirgin, meraklı ve heyecanlı bekleyiş yerini mutlu ve huzurlu anların yaşandığı saatlere bıraktı. İlk günün sonunda ikinci günü iple çeker olduk.

Sonuçta bir doktor olarak önce kendimde, sonra yaşamımda ve mesleğimde daha ilk anlardan itibaren küçük küçük adımlarla anlamlı ve büyük değişimler olmakta.  Özellikle Bay Holt’un bende yarattığı değişim mucizevi denecek kadar inanılmaz.

Bu fırsatı bize sağladıkları için Bay Holt’a, Mehpare Hanım ve ekibine teşekkür ediyorum.

Sevgiler,

Dr. Ceyda Paşa
 
Alıntının sonu.

Mesajınız için teşekkürler.